top of page

Bedrukkingen

Mac Desktop

Wat zijn de mogelijkheden?

In principe kunnen we op alles drukken zolang het maar een gladde ondergrond heeft. Je kan zelf je product aanbieden, of we gaan samen op zoek naar datgene dat jij zoekt. 

Zolang de afbeelding uit 1 kleur bestaat is alles mogelijk. We hebben zo goed als alle kleuren in huis zo niet gaan we op zoek naar datgene dat er het dichtste tegen aan leunt. Dit wordt altijd eerst besproken met de klant. 

Ook al werken wij met professionele machinerie en software is er bij het indienen van eigen producten altijd een klein risico, dit kan zowel door machinale fout als door menselijke fout, en we zijn hier niet verantwoordelijk voor.

potjes.jpg

Lettertype

Je hebt een leuk idee, zoals alle kindjes van de crèche een snoeppotje te geven met hun naam op, maar je zoekt je rot naar een goed lettertype of beschikt niet over voldoende lettertypes. Spreek ons dan gerust aan ! wij hebben een zéér ruim aanbod aan lettertypes en gaan graag met jou op zoek naar net dat perfecte lettertype voor jouw cadeau.

Bedrukking: Onderscheidingen

Prijs

De afmeting van de gekozen tekst of afbeelding is naar eigen keuze. De prijs wordt berekend naargelang in welk formaat deze past.

Logo

10cm x 10 cm
€ 6,50

Medium

20cm x 29cm
€ 8,00

Large

29cm x 49cm 
€ 10,00

Maxi

50cm x ... cm
Prijs in overleg

Bedrukking: Lijst

Afbeelding

Dit met een maximum grootte van 29cm x 20 cm.

€ 8,00

Voor grotere afbeeldingen kan u ons steeds contacteren.

Bedrukking: Tekst
bottom of page